country
Sweden (SEK)
Fri frakt över 1500kr 95 Timmars kylgaranti 0-3 Dagars leverans i hela Sverige
logo-main logo-main
  1. Hem
  2. / KorvOlle

KorvOlle

brand logo

KorvOlle är inte bara en korvkiosk, utan en hel korvkultur spridd över flera platser i landet, där varje enhet erbjuder en egen unik blandning av korvrelaterade aktiviteter. Från smakrika korvar inspirerade av Balkan och Sverige i våra korvkiosker till möjligheten att ta med korvupplevelsen hem via vår korvaffär, vi har något för alla korvälskare.

Hos KorvOlle får kunderna njuta av ett stort urval på 20 olika sorters grillkorvar med hög kötthalt, från milda till starka och från små till mycket stora storlekar. Vi erbjuder även grillat korvbröd som är lika rejält som själva korvarna. För de som föredrar något annat än bröd finns alternativ som mos eller potatissallad, allt ackompanjerat av våra egna såser och en mustig surkål.

Allt som kan avnjutas i våra kiosker kan också köpas med hem. Detta inkluderar inte bara våra populära grillkorvar utan även ett urval av snackskorvar, påläggskorvar och de perfekta tillbehören. Våra produkter är utmärkta både som del av en måltid eller som enskilda smakförstärkare i olika maträtter.

Vår korvkalas-service ger möjlighet till skräddarsydda event i våra lokaler eller på en plats efter ditt val, som hemma eller på jobbet. Oavsett tillfälle kan vi erbjuda en smakrik upplevelse som säkerligen kommer att uppskattas av alla deltagare.

KorvOlle är stolt över att samarbeta med skickliga charkuterister runt om i landet för att skapa högkvalitativa, handgjorda korvar. Våra korvar är kända för sin varierande storlek och de utfyller alla typer av måltider, från finmiddagar till enkel vardagsmat. Vi firar mångsidigheten i vårt erbjudande – från det högtidliga till det alldagliga.

Livet är kort – korven är lång! – K.O

Läs mer

Filtrera / sortera
17 Produkter
Du har sett 17 av 17 produkter
Ladda fler
Tillagd i varukorgen