country
Sweden (SEK)
Fri frakt över 1500kr 95 Timmars kylgaranti 0-3 Dagars leverans i hela Sverige
logo-main logo-main
  1. Hem
  2. / Snellman

Snellman

brand logo

Etablerat i Jakobstad sedan 1951, står Snellman som en pionjär inom Nordens livsmedelsindustri, särskilt inom tillverkning av kött- och charkprodukter samt färdigmat. Produkterna, som alltid håller hög kvalitet och kötthalt, produceras uteslutande från gmo-fritt kött som kommer från familjeägda gårdar i Österbotten. Dedikationen till hantverk, kvalitet och omtanke är konstant och har gått i arv från generation till generation. Det är dessa värderingar som varje dag driver verksamheten framåt.

Snellman framhäver naturlighet och hållbarhet genom hela produktionskedjan, från ansvarsfull djurhållning till miljövänliga transporter och förpackningslösningar. Denna strävan efter att leverera naturlig och hållbar mat reflekterar företagets engagemang för ett etiskt och ansvarsfullt företagande.

Med en rik historia och en framtidsinriktad inställning fortsätter Snellman att vara en ledande aktör, inte bara i Finland och Sverige, utan över hela Norden. Produkterna från Snellman är mer än bara mat; de är en förlängning av ett arv och en passion för kvalitet som inte gör avkall på någonting.

Läs mer

Filtrera / sortera
3 Produkter
Tillagd i varukorgen