Lammkorv med parmesan 4 st ca 560 gram
Produktbeskrivning
Weight: 4 sausages á about 140 grams. A total of about 560 grams.
Meat content: 74%
Lamb sausage with parmesan.
This sausage is not to be joked about. Tasty, good chew and goes well with most things such as on the buffet, in bread, with sauerkraut etc. Made Swedish from lamb, pork, Parmigiano Reggiano, sun-dried tomatoes and aromatic herbs.
All sausages from Johans originate from the 1916 basic recipe, and are made in the same way now as then with meat and spices - nothing else!
No strange binders, smoke essences or unnecessary additives are added. Some of the sausages are smoked with alder shavings to add a slightly round smoke flavor, and all sausages have that perfect "crunch" when you bite off.
Good sausages simply, created with craftsmanship and care!
Produktbeskrivning
Weight: 4 sausages á about 140 grams. A total of about 560 grams.
Meat content: 74%
Lamb sausage with parmesan.
This sausage is not to be joked about. Tasty, good chew and goes well with most things such as on the buffet, in bread, with sauerkraut etc. Made Swedish from lamb, pork, Parmigiano Reggiano, sun-dried tomatoes and aromatic herbs.
All sausages from Johans originate from the 1916 basic recipe, and are made in the same way now as then with meat and spices - nothing else!
No strange binders, smoke essences or unnecessary additives are added. Some of the sausages are smoked with alder shavings to add a slightly round smoke flavor, and all sausages have that perfect "crunch" when you bite off.
Good sausages simply, created with craftsmanship and care!
Ingredienser
Lamb (49%), pork (25%), parmesan (12%) (MILK, salt, rennet), water, pork, tomato, cooking salt, garlic, spices, dextrose (maize), antioxidants E300, E301, preservatives E250. Natural casing of pig.
Näringsvärde
Nutritional value per 100 g: Energy 1213 kJ/290 kcal, Fat 24 g of which saturated 10 g, Carbohydrates 1.1 g of which sugars 0 g, Protein 16 g, Salt 2.6 g.
Om varumärket

Johans - Smakrika charkuterihantverk av utvalda råvaror.
När vi något i vår kött- och charkproduktion vill vi att det ska bli riktigt bra och smaka väldigt gott! Vi lägger stor vikt vid råvaran och hantverket bakom de varor vi förädlar. Hos oss får det ta tid, huvudsaken att det blir bra gjort och den fina smaken sitter. Många gånger behöver det inte vara så komplicerat – receptet till vår populära wienerkorv sträcker sig så långt tillbaka som 1916. Kötthalt över 70 procent av nöt och fläsk som vi kryddar med ingefära, muskot och vitpeppar. Den finmalda blandningen stoppar vi för hand i fårtarm för det rätta knäppet, avslutningsvis får korven rökas på klassiskt vis med alspån.
Det här är Johan
År 1916 etablerade Johan Andersson sin egen charkuteributik i Stora Saluhallen i Göteborg. Företaget hette Johan Andersson, men han blev snart Johan i Hallen med göteborgarna och känd för att ha ett av stadens bästa köttsortiment. Till en början styckades och såldes främst kött av nöt, gris och lamm. Men efterhand så vann charkuterierna terräng och man börjande producera egna syltor, pastejer och korvar. Den klassiska tjuren i logotypen kom senare att bli en stark koppling och symbol för Johan i Hallen, och den lever vidare i det nya varumärket, om än i mindre skala.