Lammkorv med parmesan 4 st ca 560 gram
Produktbeskrivning
Vikt: 4 korvar á ca 140 gram. Totalt ca 560 gram.
Köttinnehåll: 74%
Lammkorv med parmesan. Den här korven är inte att skämta om. Smakrikt, gott tugga och passar till det mesta som på buffén, i bröd, med surkål etc. Svenskt på lamm, fläsk, Parmigiano Reggiano, soltorkade tomater och aromatiska örter.
Alla korvar från Johans härstammar från 1916 års grundrecept, och görs på samma sätt nu som då med kött och kryddor - inget annat! Inga konstiga bindemedel, rökessenser eller onödiga tillsatser tillsätts. En del av korvarna är rökta med alspån för att tillföra en lite rund röksmak, och alla korvar har den där perfekta "knäcket" när man biter av.
Goda korvar helt enkelt, skapade med hantverk och omsorg!
Produktbeskrivning
Vikt: 4 korvar á ca 140 gram. Totalt ca 560 gram.
Köttinnehåll: 74%
Lammkorv med parmesan. Den här korven är inte att skämta om. Smakrikt, gott tugga och passar till det mesta som på buffén, i bröd, med surkål etc. Svenskt på lamm, fläsk, Parmigiano Reggiano, soltorkade tomater och aromatiska örter.
Alla korvar från Johans härstammar från 1916 års grundrecept, och görs på samma sätt nu som då med kött och kryddor - inget annat! Inga konstiga bindemedel, rökessenser eller onödiga tillsatser tillsätts. En del av korvarna är rökta med alspån för att tillföra en lite rund röksmak, och alla korvar har den där perfekta "knäcket" när man biter av.
Goda korvar helt enkelt, skapade med hantverk och omsorg!
Ingredienser
Lamm (49%), fläsk (25%), parmesan (12%) (MJÖLK, salt, löpe), vatten, fläsk, tomat, matlagningssalt, vitlök, kryddor, dextros (majs), antioxidanter E300, E301, konserveringsmedel E250. Naturhölje av gris.
Näringsvärde
Näringsvärde per 100 g: Energi 1213 kJ/290 kcal, Fett 24 g varav mättad 10 g, Kolhydrater 1,1 g varav sockerarter 0 g, Protein 16 g, Salt 2,6 g.
Om varumärket

Johans - Smakrika charkuterihantverk av utvalda råvaror.
När vi något i vår kött- och charkproduktion vill vi att det ska bli riktigt bra och smaka väldigt gott! Vi lägger stor vikt vid råvaran och hantverket bakom de varor vi förädlar. Hos oss får det ta tid, huvudsaken att det blir bra gjort och den fina smaken sitter. Många gånger behöver det inte vara så komplicerat – receptet till vår populära wienerkorv sträcker sig så långt tillbaka som 1916. Kötthalt över 70 procent av nöt och fläsk som vi kryddar med ingefära, muskot och vitpeppar. Den finmalda blandningen stoppar vi för hand i fårtarm för det rätta knäppet, avslutningsvis får korven rökas på klassiskt vis med alspån.
Det här är Johan
År 1916 etablerade Johan Andersson sin egen charkuteributik i Stora Saluhallen i Göteborg. Företaget hette Johan Andersson, men han blev snart Johan i Hallen med göteborgarna och känd för att ha ett av stadens bästa köttsortiment. Till en början styckades och såldes främst kött av nöt, gris och lamm. Men efterhand så vann charkuterierna terräng och man börjande producera egna syltor, pastejer och korvar. Den klassiska tjuren i logotypen kom senare att bli en stark koppling och symbol för Johan i Hallen, och den lever vidare i det nya varumärket, om än i mindre skala.