Gjutjärnspanna, 29 cm
1 199 kr
Tålig och fördelaktig panna
Bra för den perfekta stekytan
Mattemaljerad yta – tål diskmedel
Tillgänglighet för leverans
Tillgänglig, se exakt leveranstid i kassan
Produktbeskrivning
Satake Gjutjärnspanna är en pålitlig och robust stekpanna som passar perfekt för alla typer av matlagning. Den är tillverkad av 4 mm tjockt gjutjärn, vilket ger en jämn och stabil värmefördelning. Den mattemaljerade ytan gör att pannan är lätt att rengöra och underhålla, samtidigt som den ger en fin yta på maten.
Handtaget i rostfritt stål är ergonomiskt utformat för att ge ett stabilt och bekvämt grepp, även när pannan är full. Det extra handtaget gör det enklare att hantera pannan, särskilt när den är varm eller tung. Pannan fungerar på alla typer av värmekällor och tål höga temperaturer, vilket gör den mångsidig och användbar i alla kök.
För att få ut det mesta av din gjutjärnspanna, är det viktigt att sköta om den ordentligt. Innan första användning bör du diska och torka pannan noggrant, och sedan fetta in den med lite matolja. Undvik att hetta upp pannan när den är tom och använd gärna redskap av trä för att skydda ytan. Efter användning, låt pannan svalna innan du rengör den med hett vatten eller lite diskmedel och en borste. Torka pannan noggrant och förvara den torrt för att undvika rost.
Om rost skulle uppstå, är det enkelt att åtgärda genom att diska och fetta in pannan igen. Förvara inte mat i gjutjärnspannan och undvik att blötlägga den. Vid behov kan du använda salt och rapsolja för att skrubba bort fastbrända matrester.
Satake Gjutjärnspanna är en pålitlig och hållbar stekpanna som kommer att vara en trogen följeslagare i ditt kök under många år framöver.
Produktbeskrivning
Satake Gjutjärnspanna är en pålitlig och robust stekpanna som passar perfekt för alla typer av matlagning. Den är tillverkad av 4 mm tjockt gjutjärn, vilket ger en jämn och stabil värmefördelning. Den mattemaljerade ytan gör att pannan är lätt att rengöra och underhålla, samtidigt som den ger en fin yta på maten.
Handtaget i rostfritt stål är ergonomiskt utformat för att ge ett stabilt och bekvämt grepp, även när pannan är full. Det extra handtaget gör det enklare att hantera pannan, särskilt när den är varm eller tung. Pannan fungerar på alla typer av värmekällor och tål höga temperaturer, vilket gör den mångsidig och användbar i alla kök.
För att få ut det mesta av din gjutjärnspanna, är det viktigt att sköta om den ordentligt. Innan första användning bör du diska och torka pannan noggrant, och sedan fetta in den med lite matolja. Undvik att hetta upp pannan när den är tom och använd gärna redskap av trä för att skydda ytan. Efter användning, låt pannan svalna innan du rengör den med hett vatten eller lite diskmedel och en borste. Torka pannan noggrant och förvara den torrt för att undvika rost.
Om rost skulle uppstå, är det enkelt att åtgärda genom att diska och fetta in pannan igen. Förvara inte mat i gjutjärnspannan och undvik att blötlägga den. Vid behov kan du använda salt och rapsolja för att skrubba bort fastbrända matrester.
Satake Gjutjärnspanna är en pålitlig och hållbar stekpanna som kommer att vara en trogen följeslagare i ditt kök under många år framöver.
Om varumärket
Satake is built on the japanese tradition of damascus swords and knives. The damascus steel is forged in the same way as a samurai sword - layer upon layer is folded and hammered out 62 times, giving the blade its characteristic pattern.
In 1994 the brand Satake started the production for the Nordic market in the Satake Cutlery factory in Seki City, Japan. Satake started out with two different series of knives - Novac Series and Houcho Series - both are still in the current assortment.
Today Satake have a wide range of knives and kitchenware - all designed with the japanese tradition in mind as well as the kitchens and cuisine of the Nordic countries.
Produktrecensioner
Produkt Specifikationer
Varumärke Satake