Johan i hallen & Bergfalk
Johan i Hallen & Bergfalk är specialister på att erbjuda ett noggrant urval av kött, fisk och skaldjur till restauranger och butiker. Varje dag skärs fisk och kött detaljstyckas och förädlas efter kundernas behov. Med egen produktion tillverkas korvar och charkuterier enligt hantverkstradition sedan 1916. Djup kunskap och ett stort nätverk av framgångsrika uppfödare, producenter och leverantörer garanterar det bästa från hav och land i varje leverans. Hög tillgänglighet Med produktion, lager och kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingborg, samt huvudkontor och huvudlager i Partille, säkerställs dagliga leveranser av färskvaror till hela landet. Restauranger och hotell utgör 80 procent av försäljningen, medan 20 procent går till butiker. Kött och fågel står för 54 procent av försäljningen, och fisk och skaldjur för 43 procent. Nästan hälften av varorna produceras eller förädlas internt.
Läs mer
- Inga produkter matchar ditt urval